کوکو سیب زمینی مکزیکی یکی از انواع غذا‌های ساده و بسیار خوشمزه در اکثر کشورهاست. این غذا‌های بسیار پرطرفدار ممکن است مکزیکی باشد و یا با نام دیگری خوانده شود.

ولی قطعا علت مکزیکی بودن آن بخاطر فلفل تندی است که با مواد آن ترکیب شده و باعث لذیذ شدن طعم و مزه این کوکو سیب زمینی شده است.

مواد لازم برای کوکو مکزیکی:

 

مواد

طرز تهیه کوکو مکزیکی:

کوکو مکزیکی

سیب زمینی آب پز و پیاز متوسط و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را اضافه کرده و هم بزنید.

نکته:

گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای را تفت داده در صورت دلخواه یک قاشق رب اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید اصل این کوکو باید تند باشد.

کف ماهیتابه یک لایه از مواد ریخته و در صورت دلخواه پنیر را ریخته و مخلوط گوشتی را روی سطح مواد ریخته و با یک دم کنی درب ظرف را ببندید. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کوکوی چیپس)

وقت داشتی از دست نده:  فرق رتینول و رتینوئید چیست؛ کدام محصول را انتخاب کنم؟ • دیجی‌کالا مگ - زن روز

طرز تهیه

کف تابه یک لایه از مواد ریخته و پنیر و مخلوط گوشتی را روی آن ریخته و با دم کنی درب ظرف را ببندید

نکته:

اگر دم کنی نگذارید کامل پخته نمی‌شود.

به مدت زمان نیم ساعت زیر تابه شعله ملایم باشد تا مغز پخت شود.

بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی گذاشته و پانزده دقیقه دیگر زمان پخت دهید.

نکاتی برای پخت کوکو مکزیکی، مراحل پخت کوکو مکزیکی

بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی بگذارید

بعد از پخت تکه کرده و برگردانید تا طرف دیگر مواد پخته شود.

این کوکو را می‌توانید به اشکال مختلف درست کنید.

منبع: بیتوته



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *