کاشت مو یکی از اصلی‌ترین پروتکل‌های درمانی در درمان طاسی و ریزش موی شدید در نواحی مختلف سر محسوب می‌شود. در گذشته‌های نه‌چندان دور، عمل کاشت مو با برش‌های متعدد، زخم‌های عمیق و تورم زیادی همراه بود، اما امروزه ابداع تکنیک‌های مختلف کاشت با تهاجم کمتر، دوران نقاهت این عمل را به حداقل ممکن رسانده است. کاشت مو به روش FIT یکی از بهترین و جدیدترین تکنیک‌های این عمل زیبایی محسوب می‌شود. در این مقاله تلاش کرده‌ایم تا شما را با تمام جزئیات تکنیک FIT آشنا کنیم. برای آشنایی با کاشت مو به روش FIT با ما تا انتهای این مقاله در کلینیک تخصصی پوست و مو آتریسا همراه شوید.

کاشت مو به روش fit

کاشت مو به روش fit  چیست؟

کاشت مو به روش FIT که از عبارت Follicular Isolation Technique گرفته شده، به روش برداشت واحد فولیکولی هم معروف است. این روش کاشت، نسبت به سایر تکنیک‌ها تهاجم سطح پایینی دارد و با کمترین میزان برش و خونریزی همراه است. پزشک در روش FIT فولیکول‌های پشت مو یا همان بانک مو را با کمک پانچ‌های بسیار ظریف، به‌صورت جداگانه برمی‌دارد و به ناحیه تحت درمان پیوند می‌زند.


درخواست رزرو وقت کلینیک آتریسا

کاربرد کاشت مو به روش fit

کاشت مو به روش FIT می‌تواند درمانی مناسب برای ترمیم طاسی یا کم‌پشتی مو در تمام نواحی سر باشد. از جمله این نواحی می‌توان به خط رویش مو، جلوی سر، ناحیه ورتکس و تاج مو اشاره کرد.

همچنین این روش مناسب کسانی است که می‌خواهند با کمترین درد و خونریزی کاشت مو انجام دهند و به سرعت دوره نقاهت آن را طی کنند. پس اگر خواهان کاشت مو هستید، اما از مشکلات دوران نقاهت بعد از آن می‌ترسید یا نگران درد حین کاشت هستید، توصیه می‌کنیم که حتما از این روش برای کاشت مو کمک بگیرید.

کاندیدای مناسب کاشت مو به روش fit

اما چه کسانی می‌توانند از کاشت مو به روش FIT کمک بگیرند؟ عموم کسانی که کاندیدای مناسب کاشت مو باشند، می‌توانند از این روش درمانی برای رویش مجدد موهایشان استفاده کنند. به‌طور کلی افراد زیر بهترین کاندیدای دریافت این درمان محسوب می‌شوند:

  • افرادی که در محدوده سنی بین 25 تا 60 سال قرار دارند و الگوی ریزش مویشان تثبیت شده است؛
  • افرادی که پوست سرشان در سلامت است و بیماری پوستی فعال مانند درماتیت سبورئیک، پسوریازیس و… ندارند؛
  • افرادی که در سطح سلامت عمومی مناسبی قرار دارند و از بیماری‌های قلبی، عروقی و دیابت رنج نمی‌برند؛
  • کسانی که داروی خاصی، اعم از داروهای رقیق‌کننده خون و داروهای ضد انعقاد مصرف نمی‌کنند یا می‌توانند دست کم مصرف آن را برای مدتی به تعویق بیندازند؛
  • کسانی که بانک موی خوبی دارند (پشت و کناره موی آن‌ها تراکم مناسبی دارد و می‌تواند از فرآیند برداشت و کاشت پشتیبانی کند)؛
  • افرادی که از آلوپسی آندروژنتیک رنج می‌برند؛
  • افرادی که به آلوپسی سیکاتریسیل مبتلا هستند؛
  • کسانی که ریزش موی سکه‌ای دارند.

چه کسانی نباید با روش fit مو بکارند؟

  • افراد مبتلا به عفونت فعال پوست سر،
  • بیماران دیابتی،
  • مبتلایان به بیماری‌های خودایمنی،
  • وجود سابقه اسکارهای کلوئیدی،
  • افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی،
  • افراد بدون بانک موی قوی.

مزایای کاشت مو به روش fit

مهم‌ترین دلیل محبوبیت کاشت مو به روش برداشت واحد فولیکولی این است که در آن خبری از اسکارهای خطی روی سر نخواهد بود.  از مهم‌ترین مزایای کاشت مو به این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جای زخم باقی نمی‌گذارد

در تکنیک FIT برای کاشت مو، به دلیل برداشت واحد فولیکول به‌صورت جدا و توسط پانچ‌های کوچک، جای زخم قابل توجهی روی سر باقی نخواهد ماند. این مزیت، مخصوصا برای مردان که اغلب موی کوتاه دارند، کاربردی خواهد بود.

وقت داشتی از دست نده:  شومیز مجلسی دخترانه | اگه دنبال مدل های خاص میگردی این مدل ها رو از دست نده-مجله زن روز

نسبت به سایر تکنیک‌های کاشت مو درد کمتری دارد

می‌توان FIT را بهترین روش کاشت مو دانست. درد و خونریزی در این روش به دلیل نحوه انجام آن، به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و هم در زمان عمل و هم بعد از آن، درد و ناراحتی خاصی احساس نخواهید کرد.

سرعت بهبودی افزایش می‌یابد

 شما می‌توانید پس از عمل به فعالیت‌های عادی خود برگردیدی و به طی کردن دوره نقاهت خاصی نیاز ندارید. البته امکان دارد که ناحیه تحت درمان در همان روزهای ابتدایی کمی دردناک و متورم باشد، اما این احساس به سرعت از بین خواهد رفت و شما پس از طی چند روز، کاملا به شرایط عادی بازخواهید گشت.

کاربرد وسیع‌تری دارد

کاشت مو به روش FIT برخلاف سایر روش‌ها برای طیف وسیع‌تری از مشکلات ریزش مو کاربرد دارد و می‌توان از آن برای درمان انواع مشکلات ریزش موی زنانه و مردانه، مشکلات ریزش ناشی از جراحی، زخم و…. استفاده کرد.

کاشت مو به روش FIT

معایب کاشت مو به روش fit

با اینکه روش fit جدیدترین و بهترین روش کاشت مو محسوب می‌شود، اما نمی‌توان منکر عوارض آن شد؛ هرچند عوارض این روش بسیار محدود هستند و در بسیاری از موارد آن را تجربه نخواهید کرد، اما لازم است که قبل از عمل، از آن‌ها باخبر شوید. موارد زیر از مهم‌ترین معایب کاشت مو به روش fit به حساب می‌آیند:

  • کاشت مو به روش fit از سایر روش‌های کاشت هزینه بیشتری دارد و گران‌تر است؛
  • از آنجایی که این روش با دقت و ظرافت زیادی انجام می‌شود، به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت؛
  • ممکن است پس از عمل، عوارض رایجی مانند خونریزی، عفونت، تورم، بی‌حسی و درد را تجربه کنید؛
  • رشد مو در این روش تقریبا قابل پیش‌بینی نیست و نمی‌توان با اطمینان گفت که مو چقدر خوب رشد می‌کند یا چه زمانی رشد کامل خواهد داشت.

کاشت مو به روش fit چطور انجام می‌شود؟ مراحل کاشت

به‌طور کلی مراحل کاشت مو به روش FIT تفاوت خاصی با سایر روش‌ها ندارد، صرف نحوه کاشت و تکنیک متفاوت آن است که این روش را میتوان از رقبا متمایز کرده است. در ادامه با مراحل کلی کاشت مو با این تکنیک آشنا خواهید شد:

مشاوره

مشاوره با متخصص پوست اولین مرحله کاشت مو به روش برداشت واحد فولیکولی محسوب می‌شود. جلسه مشاوره، حدود نیم تا یک ساعت به طول خواهد انجامید. پزشک در این جلسه وضعیت پوست سرتان را بررسی و نوع ریزش موی سرتان را مشخص خواهد کرد.

همچنین سابقه پزشکی شما، داروهای مصرفی‌تان و وضعیت عمومی بدنتان را مورد آزمایش قرار خواهد داد و درصورت لزوم، دستور آزمایشات تکمیلی قبل از عمل را صادر می‌کند.

آماده سازی

در روز عمل از شما خواسته خواهد شد که لباس راحت بپوشید و از مصرف داروها یا موادی که باعث افزایش خونریزی خواهد شد، خودداری کنید. پس از رسیدن به کلینیک و برای آماده‌سازی قبل از عمل، در اکثر موارد ناحیه موی پشت سر شما تراشیده خواهد شد و با بی‌حسی موضعی، ناحیه بی‌حس می‌شود.

استخراج فولیکول

در این مرحله جراح از پانچی کوچک به نام میکروپانچ کمک می‌گیرد تا فولیکول‌های مو را به‌صورت جداگانه برداشت کند. هرپانچ به‌طور متوسط بین هشت دهم تا 1.2 میلی‌متر قطر دارد. پزشک معمولا در یک جلسه برداشت مو FIT بین 1500 تا 3000 واحد فولیکولی را برداشت خواهد کرد؛ البته این میزان به وسعت ناحیه تحت درمان بستگی خواهد داشت.

آماده‌سازی ناحیه تحت درمان

حین استخراج فولیکول‌ها، تکنسین جراحی ناحیه تحت درمان را آماده خواهد کرد. این ناحیه با تزریق بی‌حسی موضعی، بی‌حس می‌شود و دستیاران پزشک با ابزارهای ظریف، سوراخ‌های کوچکی در آن ایجاد می‌کنند.

وقت داشتی از دست نده:  مدل مانتو مشکی برای محرم؛ کالکشن محرمی 1403-مجله زن روز

پیوند فولیکول

پس از آماده کردن ناحیه دریافت کننده، پیوندهای فولیکول بادقت در ناحیه تحت درمان قرار خواهد کرد. جراح از موچین ظریف و ابزارهای میکروسکوپی برای افزایش دقت زاویه و عمق فولیکول کمک می‌گیرد.

پانسمان

پس از اتمام پیوند، پزشک ناحیه اهداکننده و ناحیه تحت درمان را پانسمان می‌کند؛ معمولا این پانسمان شامل بانداژ ضدعفونی‌کننده و گاز استریل است. پس از اتمام کار می‌توانید به خانه برگردید و دوران نقاهت را طی کنید.

مراقبت های قبل و بعد از کاشت مو به روش fit

برای اطمینان از موفقیت‌آمیز بودن کاشت مو به روش fit، لازم است که به خوبی مراقبت‌های قبل و بعد از این عمل را به‌خوبی رعایت کنید. این نکات به شما کمک خواهند کرد تا هم مدت نقاهت کاهش پیدا کند و هم با سرعت بیشتری نتیجه کار را مشاهده کنید. موارد زیر از مهم‌ترین نکات مراقبت قبل و بعد از کاشت مو به روش fit محسوب می‌شوند:

  • با جراح خبره مشورت کنید تا هم مطمئن شوید که درمان درستی را انتخاب کرده‌اید و هم اینکه کار با بالاترین کیفیت دنبال می‌شود.
  • انتظارات واقع‌بینانه داشته باشید تا از نتایج دلسرد نشوید؛ هرچند درصد موفقیت این روش کاشت بسیار بالا است و شما پس از دیدن نتایج متوجه تفاوت چشمگیر قبل و بعد از عمل خواهید شد؛ اما لازم است که درمورد نتایج حتما با پزشک صحبت کنید.
  • از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپرین، وارفارین و مسکن‌هایی مانند ایبوپروفن در روز قبل از عمل خودداری کنید.
  • مصرف سیگار می‌تواند موجب افزایش خونریزی پس از عمل شود؛ سه هفته قبل از آن سیگار را ترک کنید.
  • صبح قبل از عمل موهایتان را با شامپوی ملایم بشویید و هیچ محصول حالت‌دهنده‌ای مانند ژل استفاده نکنید.
  • در روزهای پس از عمل استراحت کافی داشته باشید و از فعالیت‌های شدید دور بمانید.
  • داروهایتان را طبق نسخه پزشک مصرف کنید.
  • برای کاهش درد و تورم از کمپرس سرد کمک بگیرید.
  • ناحیه تحت درمان را دستکاری نکنید و نخارانید.
  • از قرارگیری در معرض نور خورشید خودداری کنید؛ نور خورشید با تحریک ناحیه تحت درمان روند بهبودی را مختل خواهد کرد.
  • از هر فعالیتی که موجب تعریق خواهد شد خودداری کنید.
  • برای بررسی وضعیت بهبودی و درمان، به‌طور منظم با پزشکتان ملاقات و دستورالعمل‌های او را دنبال کنید.

عوارض کاشت مو به روش fit

همانطور که اشاره کردیم، کاشت مو به روش fit نسبت به سایر روش‌ها عوارض کمتری دارد و دروه نقاهت آن هم کوتاه‌تر است؛ با این‌حال بروز بعضی از عوارض پس از عمل دور از انتظار نیست. موارد زیر از شایع‌ترین عوارض پس از عمل کاشت مو به روش fit محسوب می‌شوند:

  • درد؛ شایع‌ترین عارضه پس از کاشت مو است که می‌توان آن را به سادگی و با مسکن‌های بدون نسخه کنترل و مدیریت کرد.
  • تورم؛ ممکن است در روزهای پس از عمل در محل تحت درمان احساس تورم داشته باشید. این مورد کاملا طبیعی است و خودبه‌خود پس از چند روز از بین خواهد رفت.
  • کبودی و خونریزی هم از دیگر عوارض شایع پس از کاشت مو هستند که طی چند روز از بین خواهند رفت.
  • عفونت، این عارضه نادر اما جدی است. اگر علائم عفونت مانند قرمزی، گرما، چرک، تورم و درد را تجربه کردید، حتما با پزشکتان تماس بگیرید.
  • بی‌حسی موقت یا طولانی‌مدت به دلیل آسیب به اعصاب ناحیه تحت درمان از دیگر عوارض نسبتا شایع کاشت مو محسوب می‌وشد.
  • ریزش مو؛ ممکن است پس از کاشت، موی کاشت شده دچار ریزش شود. از این مسئله نگران نباشید و بدانید که ریزش مو پس از کاشت کاملا طبیعی است و پس از آن مو مجددا رشد می‌کند.
  • اسکار؛ هر چند بروز اسکار در روش کاشت مو FIT بسیار نادر است، اما دور از ذهن نیست و ممکن است شاهد بروز اسکار باشید.
  • مرگ بافت یا نکروز عارضه بسیار نادر اما خطرناک است و می‌تواند منجر به زخم و مشکلات پوستی دیگر شود.
وقت داشتی از دست نده:  تفاوت آبرسان‌ها و مرطوب کننده‌ها چیست؟ • دیجی‌کالا مگ - زن روز

مقایسه کاشت مو به روش FUT و FIT

کاشت مو به روش FUT به پیوند واحد فولیکولی گفته می‌شود که در آن پوست ناحیه اهداکننده به شکل نواری باریک برداشته خواهد شد و فولیکول‌های آن زیر میکروسکوپ جدا می‌شوند. این روش به دلیل وسعت بیشتر برش در ناحیه اهداکننده، درد، خونریزی بیشتر و دوره نقاهت طولانی‌تر دارد. در جدول زیر تفاوت کاشت مو به روش FUT و FIT به‌صورت مختصر بیان شده است:

ویژگی کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش FIT
نحوه برداشت فولیکول مو نوار باریکی از پوست در ناحیه اهداکننده استخراج و فولیکول‌ها زیر میکروسکوپ جداسازی خواهند شد. فولیکول‌های مو به‌صورت جداگانه و توسط پانج‌های ظریف از ناحیه اهداکننده برداشت می‌شوند.
جای زخم جای زخم در ناحیه اهداکننده به‌شکل خطی باقی می‌ماند و توسط موی بلندتر پوشیده خواهد شد. جای زخم‌های کوچک اما متعدد در ناحیه اهداکننده باقی می‌ماند که به‌مرور از بین خواهد رفت و به‌سختی قابل مشاهده خواهد بود.
درد و ناراحتی ممکن حین و بعد از عمل احساس درد و ناراحتی داشته باشید. درد و ناراحتی در این روش بسیار کمتر از روش FUT است.
دوره نقاهت ممکن است تا بهبودی کامل به چند هفته نقاهت نیاز داشته باشید. بهبودی کامل طی یک تا دو هفته به دست خواهد آمد.
هزینه مقرون به‌صرفه‌تر از روش FIT است. گران‌تر از روش FUT خواهد بود.
نتیجه نتیجه طبیعی و کاملا ماندگار خواهد بود. نتیجه طبیعی و کاملا ماندگار خواهد بود.
کاندیدای مناسب افراد با پوست سر شل و موی ضخیم بهترین کاندیدای عمل کاشت مو به روش FUT هستند. همه افراد با هر مدل پوست سر و مو می‌توانند از کاشت مو به روش FIT کمک بگیرند.
مقایسه کاشت مو به روش FIT و FUT

هزینه کاشت مو به روش fit

هزینه کاشت مو به روش FIT در ایران به جراح شما، مرکز انتخابی و موقعیت کلینیک، تعداد فولیکول پیوند شده، ناحیه تحت درمان، خدمات و هزینه‌های اضافی بستگی دارد. به‌طور کلی می‌توان برای هزینه‌های این عمل بازه حدودی از ده تا سی میلیون تومان را انتظار داشت.

کاشت مو به روش fit

کاشت مو به روش FIT در کلینیک تخصصی پوست و مو آتریسا

در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با تکنیک کاشت مو به روش FIT آشنا کنیم. شما می‌توانید برای دریافت خدمات کاشت مو با کمترین عوارض و بهترین نتیجه ممکن، به کلینیک تخصصی پوست و مو آتریسا مراجعه کنید. ما با پشتوانه تجربه پزشکان متخصص و باتجربه کلینیک به شما کمک خواهیم کرد تا به بهترین نتیجه ممکن دست پیدا کنید. از طریق لینک درخواست رزرو وقت یا تماس با شماره 45856-021 با کارشناسان ما در کلینیک آتریسا، برای مشاوره و نوبت‌دهی، در ارتباط باشید.

کاشت مو به روش fit چیست؟

کاشت مو به روش fit یا برداشت واحد فولیکولی به روشی گفته می‌شود که در آن پزشک به جای برداشت برشی نواری از پوست ناحیه اهداکننده، با کمک پانچی ظریف، فولیکول مو را جداجدا از پوست سر استخراج می‌کند. درد و خونریزی در کاشت مو به روش fit از سایر روش‌ها بسیار کمتر است.

اف آی تی مو زنان چیست؟

اف آی تی مو زنان جدیدترین روش پیوند مو است که در آن مو از ناحیه اهداکننده پشت سر به کمک پانچ ظریف برداشته می‌شود و به ناحیه‌ تحت درمان پیوند زده خواهد شد.

کاشت مو به روش fut بهتر است یا fit؟

درحالیکه نتیجه کاشت مو به روش fit و fut یکسان است، روش fit به دلیل درد و خونریزی کمتر و دوره نقاهت کوتاه‌تر، از fut برتری دارد.

تفاوت کاشت مو به روش fit و sut چیست؟

کاشت مو به روش fit و Sut با کمک پانچ و برداشت واحدهای فولیکولی جدا انجام می‌شود، با این تفاوت که در روش sut فولیکول مو به‌صورت خودکار و با کمک پانچ لیزری جدا خواهد شد.



Source link

سهام:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *